Suđenje za ubistvo konobarice u Loku počinje u februaru

Suđenje za ubistvo S.P, radnice jednog ugostiteljskog objekta u Loku, za koje se tereti P.B. iz tog mesta, počeće 13. februara, a u sredu je u novosadskom Višem sudu održano pripremno ročište.
Suđenje za ubistvo konobarice u Loku počinje u februaru
Foto: 021.rs

Šezdesetogodišnji P.B. je u ženu (59) pucao 15. aprila oko 21.30 časova u lokalnoj kafani, gde je ona radila, a na početak suđenja biće priveden iz Okružnog zatvora na Klisi jer se od hapšenja nalazi u pritvoru, piše Dnevnik.

On je, nakon počinjenog ubistva, uhapšen i saslušan u Višem sudu u Novom Sadu, posle čega mu je sudija za prethodni postupak na osnovu predloga javnog tužilaštva odredio pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke, osobitih okolnosti koje ukazuju da može da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, na saslušanju se branio ćutanjem.
 
Prilikom pretresa njegovog stana, pronađena je manja količina municije.
  • Locan

    29.12.2022 19:54
    Sloboda za Peru
  • Milovan

    29.12.2022 17:08
    Jadni Pera
    Nadam se da nece dobiti max kaznu. To neka sud odluci. A ko ce onaj nakaradni spomenik u sred centra sela da skolni, ko je za to nadlezan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika