Tuča nakon turnira u malom fudbalu kod škole na Telepu

Novosadska policija radi na rasvetljavanju incidenata koji su se dogodili u sredu oko 22 časa kod Osnovne škole "Jožef Atila" na Telepu, saznaje 021.rs.
Tuča nakon turnira u malom fudbalu kod škole na Telepu
Foto: 021.rs
Kako je 021.rs nezvanično saznaje, dvojica maloletnika su odvojeno u pratnji roditelja prijavili da su zadobili povrede u napadu više drugih lica. Za sada nije poznato da li su oni napadnuti od iste grupe lica. 
Prema dostupnim informacijama, u Šarplaninskoj ulici, u dvorištu pomenute škole, kao i nedaleko odatle, građani su policiji prijavili tuču više maloletnih lica. 
Na osnovu ovih dojava policija je bila u ovom delu Telepa , a naknadno su se pojavili i maloletnici koji su prijavili povrede.
 
Koliko je poznato, sve se dogodilo nakon fudbalskog turnira koji se održava u toj školi i policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti. 
 
Informacije koje je 021.rs dobio od građana su da su u tuči najverovatniji učestovali stariji maloletnici.
 
Za sada nisu podnete krivične ili prekršajne prijave i nema privedenih, ali se obavljaju saslušanja i prikupljaju druge informacije. 
  • Dušan Radović

    07.01.2023 19:00
    90-ih sam se nadobijao batina po školskim turnirima, tako da pomenuta situacija nije presedan. Umeo sam i da vratim. Ali to nije bilo baš isplativo, obično bi tad usledio kukavički pristup - svi na jednog.

    Tačno ovim redosledom, batine sam fasovao na Satelitu, potom na Telepu, malu maturu "proslavio" na Petrovaradinu. I eto, skoro 30 godina kasnije, verovatno deca nasilnika iz mog detinjstva, slede primer svojih očeva. Ne mogu sad da se setim kako su nastavnici to zataškali, znam da niti u jednoj od pomenutih situacija nije bilo nikakvih posledica po izgrednike. Sve isto kao pre, samo mi se čini, daleko beznadežnije.
  • Telep

    05.01.2023 17:27
    Jozika...
    I mi kad smo bili osnovci, a to je dobrih20+ godina, doduse igrali smo kosarkasku utakmicu, pokusali su slicno nesto, ali su na kraju oni bezali po kucama i dvoristima, i zvali roditelje... Hrabri su bili dok su se "zaletali", i sto su mislili da to sto ih je vise je presudan faktor, al kad su videli da nema straha sa druge strane, onda je bilo bez`te noge usracu vas... Za Telepcane jos uvek vazi ona dobra stara sa NS radija, STA JE HRABROST?! -Proci Limanom posle 20h a da si sa telepa... aj uzdravlje, i deco pamet u glavu... i onako ce njihove devojke zavrsiti kod vas pre ili kasnije :D
  • Mile

    05.01.2023 15:54
    Pre 10ak godina na fudbalskom turniru u OŠ Jožef Atila u toku zime su pojedini bivši i tadašnji osnovci iste škole jurili đake Dušan Radović koji su došli na njihov fudbalski turnir kao takmičari. Gađali su ih ledenicama i kamenjem, đaci su se sakrivali po tuđim dvorištima i trčali kako su stigli. Isti ti đaci su moji vršnjaci sa kojima sam tada išao na razne turnire po drugim gradskim školama, i nikada ovako jezivo iskustvo nisu imali kao u Jožef Atili. Mislio sam da se to samo njima desilo, ali po komentarima ovde to je očigledno tradicionalno delovanje mlađarije iz te škole.

    Ako išta znači podatak, tada su isti ti đaci uzvikivali Zvezdine parole, tako da je vrlo moguće neka navijačka grupa "zaslužna" za skupljanje najvećih debila iz te škola i podsticanje na pravljenje nereda već sa 13,14 godina. A očigledno da su i profesori i direktor zakazali u vaspitavanju dece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika