Produžen pritvor osumnjičenima za pokušaj ubistva ispred kockarnice na Bulevaru oslobođenja

A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada koji se terete za pokušaj ubistva produžen je pritvor do 3. februara.
Produžen pritvor osumnjičenima za pokušaj ubistva ispred kockarnice na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs

Protiv njih je podignuta optužnica koja još nije potvrđena, saznaje Dnevnik

Privedeni su 13. aprila prošle godine zbog sumnje da su se ispred novosadske kockarnice na Bulevaru oslobođenja sukobili sa tridesetosmogodišnjakom kom su oštrim predmetom naneli povrede opasne po život. 

Sve ovo dogodilo se nakon što su se posvađali u bašti kockarnice, a onda nastavili raspravu i ispred lokala. Tada je jedan potegao nož i A. T. zadao sedam uboda nožem. 
 
Policija je tada uhapsila i R. R. (26) iz Kule pošto je pomogao počiniocima jer ih je odvezao svojim automobilom, a pušten je iz pritvora 8. juna. 
 
Dve nedelje posle ovih dešavanja uhapšen je i A. T, isto zbog sumnje da je pomogao napadačima nakon krivičnog dela i bio je potom u pritvoru do 24. juna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika