Buran dan: Dva lančana sudara, povređen motociklista, dve žene, zbrinuta i beba

Pet osoba, među kojima i jedna beba, zbrinuti su u četiri saobraćajne nezgode u Novom Sadu u poslednja 24 sata.
Buran dan: Dva lančana sudara, povređen motociklista, dve žene, zbrinuta i beba
Foto: 021.rs

U 9.25 sati u Sremskoj Kamenici, u blizini zgrade RTV-a u lančanom sudaru tri vozila, povređene su dve osobe.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj je za 021.rs naveo da je njihova ekipa najpre intervenisala na ovoj lokaciji, kada je povređena žena od 49 godina. Ona je nakon zbrinjavanja i ukazane pomoći prevezena na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodina.

U istom sudaru, muškarac od 52 godine je zbrinut na licu mesta, ali je odbio transport u KCV, te je dobio uput da se sam javi na Odeljenje hirurgije.

U 12.30 sati na uglu Petefi Šandora i Gorana Kovačića povređen je motociklista od 53 godine. On je nakon zbrinjavanja i ukazane pomoći prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodina.

Potom je u lančanom sudaru u Braće Popović u 16.11h Hitna pomoć zbrinula ženu od 45 godina. Ona je u svesnom stanju prevezena na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodina.

U 16.47h na Bulevaru oslobođenja kod Promenade došlo je do sudara dva vozila. Jednogodišnje dete koje je bilo na zadnjem sedištu jednog od automobila prevezeno je u Dečiju bolnicu na hirurgiju iz preventivnih razloga.
  • Preventiva

    20.01.2023 01:33
    Hitna pomoć
    Nasi transporteri. Za transport su dobri, a za sve ostalo je svaki komentar suvisan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika