Maloletnik pretukao vršnjaka u samom centru Novog Sada

Šesnaestogodišnjak iz Novog Sada uhapšen je jer je pretukao svog vršnjaka u Ulici Modene u samom centru grada.
Maloletnik pretukao vršnjaka u samom centru Novog Sada
Foto: Pixabay
Kako je saopštila novosadska policija, on je osumnjičen za krivično delo teška telesna povreda.
Sumnja se da je u nedelju, 15. januara u ulici Modene udario u lice sedamnaestogodišnjeg Novosađanina, koji je od udarca pao i zadobio teške telesne povrede.
Osumnjičeni šesnaestogodišnjak je priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu.
  • Zabrinut

    24.01.2023 07:20
    Odgovor za Stara Škola
    Sa tim mentalitetom se ne bi daleko stiglo, nasilje ne rešava nasilje, problem je psihološkog tipa.
    Zakoni postoje, treba u praksi da se primene bolje. Jesi prebio nekoga? Sine moj pokušaj ubistva aj lepo na bar 20 godina u zatvor zbog pokušaja ubistva na rehabilitaciju. Pošto ne možeš da budeš član društva, bićeš isključen iz istog.
    Takođe, nadovezao bih se na ovo ''dozvoliš i policiji da može da ih nalupa''... Ovo je ''ok'' do momenta dok nekog nedužnog, bez ispitivanja i analize ne nalupaju, jer znaju da posledica nema.
    Treba biti pametniji, ne suroviji.
    Pozdrav.
  • Novosađanka

    23.01.2023 18:17
    Ciri
    Kakvi roditelji, takva i deca !!! Takvu decu, i njihove roditelje, pod hitno na prevaspitavanje, ali u zatvorenu ustanovu !!!
  • Stara škola

    23.01.2023 01:46
    Stara škola
    Bato moj ovu i slične situacije rešiš na veoma jednostavan način. Prvo povučeš deo zakona o nasilju u porodici (da roditelj "ovoga i slične bilmeze', sme da nalupa kao nekada što je bilo dok je Bog hodao po zemlji). Drugo zakonom dozvoliš da "ovog i slične" nastavnik u školi može da nalupa. Treće dozvoliš da i policija može da ga nalupa, kao što je bilo nekada kad nije bilo "zaštićenih maloletnika" pa da vidiš reda, kao što je bilo kod druga Tita. Kad država hoće i stane iza toga, red se zavede za nedelju dana... Batina nauči i mečku a ne (lošeg i bezobraznog) čoveka da sluša. Pozdrav od "stare škole" koja pamti neka mnogo lepša i srećnija vremena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika