Nastavljeno suđenje za nelegalno oružje u Snajperovom stanu

U Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje Slobodanu Milutinoviću Snajperu i njegovoj supruzi zbog optužbe da su nedozvoljeno posedovali oružje.
Nastavljeno suđenje za nelegalno oružje u Snajperovom stanu
Foto: 021.rs
Dnevnik prenosi da su još dva svedoka dala svoje izjave pred sudom. 
Bračnom paru se stavlja na teret da su 5. septembra 2021. godine u stanu u Novom Sadu neovlašćeno držali vatreno oružje, čime su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala u saizvršilaštvu.
Na početku suđenja, u martu prošle godine, supružnici nisu priznali krivično delo koje im se stavlja na teret i samo su dopunili izjave koje su prethodno dali tužilaštvu.
 
Milutinović je rekao da nije znao da u stanu imaju pištolj, te da je to saznao kada im je u posetu došao prijatelj. Kako je naveo, dok su sedeli i razgovarali, dotakli su se bezbednosti njega i njegove supruge, nakon čega je ona navela da je nabavila pištolj. Bio je uveren da je pištolj koji se nalazio u tkanini bio replika.
 
Supruga je, dopunjujući svoju odbranu, navela da je pištolj nabavila za "ne daj Bože", jer je njen suprug često bio odsutan, te da se pribojavala za bezbednost porodice.
 
Naredno ročište je zakazano za 7. mart. 
  • Sve se bojim

    31.01.2023 11:50
    .. da nije znao..
  • Peras

    31.01.2023 11:47
    Sns jadnici
    Jadnici moraju da nabave oruzje da im nebi neko krao krompir i luk iz baste...ajte molim vas odkud ovim ljudima oruzje.mozda im neki kanarinac ubacio u stan dok su okopavali bastu i proizvodili luk i krompir da bi preziveli u zlatnom dobu
  • LP

    31.01.2023 11:24
    Aman koliko ce vise to sudjenje da traje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika