Policija i dalje traga za ubicom vlasnika menjačnice iz Novog Sada

Policija i dalje traga za ubicom četrdesetsedmogodišnjeg Jovana Janićijevića Joleta, koji je ubijen prošlog utorka na Adicama.
Policija i dalje traga za ubicom vlasnika menjačnice iz Novog Sada
Foto: 021.rs
Prema navodima više medija, traga se za osobom u četrdesetim godinama, visokom oko dva metra. 

Na snimku sa obližnje nadzorne kamere vidi se da je žrtva došla svojim automobilom na mesto nesreće i da se u vozilu nalazila sa još jednim muškarcem. 

Nakon što se automobil zaustavio, dolazi do koškanja i tuče na prednjem sedištu između ubijenog vlasnika menjačnice i muškarca za kojim se traga. 
 
Janićijevićevo telo je pronađeno pored automobila, a obdukcija je pokazala da je zadobio i 22 uboda oštrim predmetom.
 
Motivi zločina se još uvek utvrđuju i postoji sumnja da je ubica sa lica mesta otišao sa većom količinom novca. Policija je, prema nezvaničnim saznanjima, u kolima našla jednu torbicu sa novcem, a sumnja se da su postojale dve.
Nezvanično, pokojni je na dan ubistva radio redovno u svojoj menjačnici na Detelinari, da bi oko 17 časova rekao da ide da se nađe sa nekim. Iz ovog razloga se sumnja da je Janićijević poznavao ubicu.
 
Zasad nije poznato ni da li je policija pronašla dvojicu muškaraca koji su, dok je policija obavljala uviđaj, došli u Urgentni centar i raspitivali se da li je primljen Janićijević. 
  • Lazar

    31.01.2023 17:34
    Pitanje dana
    Zna policija ko je love ga krije se samo da ne pređe preko a mislim da je zakasnio, pitanje dana kada ce pasti. Da znao je ubicu i to dobro pa nije isao bas tako samo polako iznenadicemo se kada saznamo ko je. Samo stiskaj policijo
  • NS

    31.01.2023 16:03
    NS
    Cim ga do sada nisu uhapsili sigurno"radi" za drzavu.
  • SaleNS

    31.01.2023 15:46
    Info
    Nesto je ubicu opasno razestilo i naljutilo ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika