Uhapšen nasilnik iz Bačke Palanke koji je napao stariju ženu i još dvojicu meštana

Novosadska policija je uhapsila dvadesetosmogodišnjeg G. P. iz Bačke Palanke, zbog sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje.
Uhapšen nasilnik iz Bačke Palanke koji je napao stariju ženu i još dvojicu meštana
Foto: 021.rs
Policija intenzivno traga za Z. P. (1995) iz istog mesta, drugim osumnjičenim za ovo krivično delo.
Sumnja se da su, 23. januara, na ulici u Bačkoj Palanci, njih dvojica, posle kraće svađe, fizički napali pedesetdvogodišnjeg i četrdesetsedmogodišnjeg meštanina koji ih nisu poznavali.
Kada su oštećeni pobegli ka stanu jednog od njih, osumnjičeni su ih sustigli na ulaznim vratima, gde su fizički napali i njegovu sedamdesetpetogodišnju majku.
 
G. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.
  • Sjins

    01.02.2023 06:44
    Da nije otvoren konkurs?
    Momci se trude, treba im posao. Izgleda da regrutacija radi non stop. Nema svako tu srecu, pa da moze upisati akademiju.
  • Cubi

    31.01.2023 21:02
    Mislim da je potrebno pored prosirenja zatvora i psihijatrijsko odeljenje posebno za mladje pocinioce, stvari se sve vise otimaju kontroli..
  • Realista

    31.01.2023 20:42
    ...dajte nam dopa!
    Dobro je pa nikog nisu ubili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika