Uhvaćeni u krađi bandera sa pruge na Rumenačkom putu

Novosadska policija uhvatila je na delu dvojicu mladića u krađi.
 Uhvaćeni u krađi bandera sa pruge na Rumenačkom putu
Foto: Pixabay
Dvadesettrogodišnji i sedamnaestogodišnji Novosađanin zatečeni su kako u zaprežna kola utovaraju bandere sa trafoima, vlasništvo "Železnica Srbije".
Oni su uhvaćeni na Rumenačkom putu, gde se izvode radovi na rekonstrukciji pruge.
Protiv obojice biće podneta krivična prijava.
  • Lopov

    08.02.2023 18:40
    veliki
    Kako vam nije sramota tako nesto da pisete momci su videli banderu da je srusena i oni su pokusali da pokupe mislili su dabje ostavjena tamo samo su se trudili da prehrane porodicu treba hvatati kriminalce a ne siromasne ljude koji se bore za hranu da bi preziveo sram da vas bude
  • ZxZ

    06.02.2023 23:03
    Velike lopine ne diraju
    Pa moraju nekog i da uhapse tu i tamo.
  • jova limanac

    06.02.2023 20:49
    Taman sam prolazio kolima tuda kad je policijska patrola stajala pored taljiga na kojima je bilo nešto što je ličilo na delove metalnih električnih bandera, znači video sam ovu vest u trenutku dok se odvijala :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika