Iz saobraćaja isključen 21 vozač, trojica zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Policijska uprava u Novom Sadu je na području Južnobačkog okruga za dan otkrila i sankcionisala 684 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz saobraćaja isključen 21 vozač, trojica zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 21 vozač i šest vozila, a zadržana su četiri vozača, trojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan vozač zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše povređene.
 
U istom periodu, na području Novog Sada dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.
  • CISTAC

    15.03.2023 17:58
    Molim Vas,znam da ovi panduri nemaju direktora i da su raspustena banda,ali neka ih neko obavesti da je krajnje vreme da predju ra represije na preventivno delovanje (znam da nece biti dzeparca tad za pljeskavice i nova kola),jer vidite da kazne ne uradjaju plodom,nikad vise poginulih i povredjenih,znaci ili zakon ne valja ili popicija,gradjani ne mogu da s epokvare ili vise ili manje,zato pocnite da razvijate svest,prevenciju,da drugacije pristupite gradjanima a ne samo kazne,sankcionisanje,ucene,zastrasivanja,i bla bla
  • Jole

    15.03.2023 16:46
    Ova trojica isključenih nisu imali 50e.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika