Divljanje na ulicama: Iz saobraćaja isključeno 11 vozača

Na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, od kojih šest na području Novog Sada.
Divljanje na ulicama: Iz saobraćaja isključeno 11 vozača
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu je, 20. marta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 521 prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i četiri vozila.

Nema podataka da li je bilo vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

  • Cicka

    22.03.2023 08:00
    Imeni naplatise kaznu za 10 santimetara sto su mi dva tocka sa desne strane bile na zemlji a usput ta zemlja je naneta na ivicu te staze , i to je bas covek iz zelenila uslikao i poslao a onda ovi poslali za kaznu .Nisam htela da se raspravljama sa komunalnom ali treba da kupim lopatu i da ocsitim taj deo od zemlje inace ce i drugima to naplatiti .
    Trebali bi uvesti makar jedan dan u godini "Srbija se drzi postavljenih saobracajnih znakova i saobracajnih propisa" , tada da izadje policija na ulice u svim gradovima i koga god zatekne da krsi saobracajne proprise tog dana da kazna bude visestruko, enormno , veca od uobicajene i da se napravi analiza koliko je tog dana bilo manje saobracajki u odnosu na obicne dane , mozda i da se uvede ne na jedan dan vec na nedelju dana takav, kako bi se to reklo , takav Dan , odnosno takvu Nedelju .
  • Djole

    21.03.2023 19:59
    Bitno da su meni juče napisali kaznu što se u taxiju nisam vezao na zadnjem sedištu, e!
    Evo 5.000 za gospodu!
  • Kole

    21.03.2023 16:50
    Bahato parkiranje
    A kada će policija da se pozabavi bahatim parkiranjem. Recimo u Ignjata Pavlasa kod Pozorišta mladih i u nastavku, pa u Ilije Ognjanović, Dunavskoj,Dušana Vasiljeva. Ni pauk ni komunslci ni policija a bahati vozači se baškare po kolovozu,trotoaru i zelenoj površini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika