Pijani vozili moped i bicikl u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima

Novosadska policija isključila je iz saobraćaja i zadržala dvojicu vozača jer su u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu vozili moped i bicikl sa 2,27 promila alkohola u organizmu.
Pijani vozili moped i bicikl u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima
Foto: Pixabay
Oni se terete za nasilničku vožnju.
Za nasilničku vožnju terete se i dvojica vozača koji su, u Futogu i Veterniku, gde je propisana brzina kretanja 50 kilometara na sat, vozili brzinom za oko sto kilometara većom od dozvoljene.   
Inače, novosadska policija je zadržala ukupno 27 vozača koje je tokom proteklog vikenda isključila iz saobraćaja na području Južnobačkog okruga.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
U periodu od 24. do 26. marta, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 32 saobraćajne nezgode, u kojima su tri osobe teže, a deset je lakše povređeno.
 
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, u kojoj su tri lica zadobila teške, a šest lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno  770 prekršaja.
  • Joca

    30.03.2023 18:50
    smeštaj izgrednika
    Gde ih smeštate i u koju prostoriju uskoro čete ih smeštati u neku dvoranu SPENS-a a tek je počelo proleće i lepše vreme. Dobro je što pošteni građani plačaju porez za smeštaj bud**a. Moram da brinem jer pošteno zarađujem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika