VIDEO: Više desetina navijača privedeno pred utakmicu između Vojvodine i Partizana

Novosadska policija je nešto posle 18.30 časova privela grupu navijača u samom centru grada.
VIDEO: Više desetina navijača privedeno pred utakmicu između Vojvodine i Partizana
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje od svedoka, privedeno je više desetina mladića.
Do sukoba je došlo dok je policija sprovodila grupu navijača jednog kluba niz Bulevar Mihajla Pupina, kada su ih iz bašte kafića "Trčika" napali pripadnici druge navijačke grupe.
 
U tuči koja je usledila, nekoliko policajaca i navijača je zadobilo povrede. Inventar kafića je uništen, a materijalna šteta je velika.
Građani koji su videli privođenje kažu da nisu sigurni kojoj grupi navijača su pripadali privedeni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Da li je policija sprovela još neke druge građane, za sada se ne zna, ali ono što je primetno je da se na Bulevaru oslobođenja oko Spensa i oko stadiona Vojvodine i u drugim ulicama nalazi na desetine pripadnika policije u opremi za razbijanje demonstracija pred utakmicu između Vojvodine i Partizana koja počinje u 20 časova.
 
Navijači su sprovedeni u PU Stari Grad u Ulicu Pap Pavla, a oko 13 njih je za sada pregledala ekipa Hitne pomoći. U toku su pregledi i ostalih privedenih, a za sada nema informacija koliko njih je povređeno.
 
Novosadska policija se do sada nije oglašavala povodom hapšenje navijača u centru grada. Utakmica između Vojvodine i Partizana smatra se mečom visokog rizika.
  • teso

    02.04.2023 08:17
    protiv
    ma treba im zabraniti prilaz stadionu dozivotno
  • Mrkela

    01.04.2023 22:44
    O trosku predsedika
    Pardon o trosku naroda a predsednik nek im kupi koju dozu belog o svom trosku.Pa ovo ne mogu da izdrze minimalci od 40000 i mini penzije od 15000 cime se hvali predsednik _odose pare za pomoc fudbalerima i drogiranim navijacima.
  • Djani

    01.04.2023 22:25
    Porodicna svadja
    Nemir u kuci, ss divizije sns-a ss potukle izmedju sebe. Pusteni da se brane sa slobode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika