Novosađanka varala na avio-kartama za Bali, uzela 1,5 miliona dinara - uhapšena je

Novosadska policija uhapsila je M. S. (36) iz Novog Sada zbog osam prevara.
Novosađanka varala na avio-kartama za Bali, uzela 1,5 miliona dinara - uhapšena je
Foto: 021.rs
Sumnja se da je ona, lažno se predstavljajući kao zaposlena u jednoj avio-kompaniji, prevarila osam građana iz Novog Sada, Vrbasa i Iriga i oštetila ih za iznos od oko 1.430.000 dinara.
M. S. je, kako se sumnja, uzimala novac od oštećenih kako bi im, navodno, obezbedila karte za let na Bali, ili vaučere koje bi mogli da zamene za avionske karte.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.  
  • Posmatrac

    12.04.2023 09:22
    prevare
    Tako to biva kada se avio karte ili aranzmani ne uplacuju u prostorijama registrovane turisticke agencije. Svi nesto hoce po nerealno niskim cenama i zato nasedaju.
  • Biljana

    12.04.2023 08:38
    Laz
    Mislim da je ovo smesno, 7 prevara.. i mi smo u toj grupi i znam jos minimum 4 porodice koji su kupili. Sta reci..
  • Lala

    11.04.2023 21:13
    Maldivi
    A gde je tu jos nas 11 sto smo podneli krivicnu prijavu protiv nje pre godinu dana sto nas je izvarala za put na Maldive?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika