Završne reči bračnom paru Milutinović 31. maja: Snajperova supruga nabavila pištolj "za ne daj Bože"

Dokazni postupak protiv Slobodana Milutinovića Snajpera i njegove supruge završen je juče saslušanjem poslednjeg svedoka.
Završne reči bračnom paru Milutinović 31. maja: Snajperova supruga nabavila pištolj "za ne daj Bože"
Foto: 021.rs

Oni se terete za nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, podseća Dnevnik

Svedok je potvrdio da je Milutinovićeva supruga rekla da je pištolj nabavila zbog bezbednosti. Izjavio je i da Milutinović nije verovao da je reč o pravom pištolju. 
Optužnim aktom Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, bračni par Milutinović se tereti da su 5. septembra 2021. godine u stanu u Novom Sadu, neovlašćeno držali vatreno oružje.
 
Na početku suđenja, marta prošle godine supružnici nisu priznali delo koje im se stavlja na teret, ali su oboje kasnije dopunili izjave koje su dali u tužilaštvu.
 
Milutinovićeva supruga je prilikom dopune svoje odbrane izjavila da je nabavila pištolj za "ne daj Bože" jer je njen suprug često bio odsutan, a one je bila sama sa decom u stanu i bojala se za njihovu bezbednost.
 
"Mom mužu su više puta paljena vozila, čak mu je i bomba postavljana pod auto u trenutku dok sam ja bila dve ulice dalje od auta koji je eksplodirao. Često je napadan i sa ulice ispred naše zgrade dobacivali su pogrdna imena za mog supruga, pa sam zbog bezbednosti nabavila pištolj za koji sam samo ja znala", izjavila je.
Kako podseća Dnevnik, pištolj je pronađen u ormaru u spavaćoj sobi supružnika. Oni su uhapšeni 5. septembra 2021. godine u opsežnoj akciji policije na teritoriji Novog Sada posle ubistva MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca.
 
Iznošenje završnih reči zakazano je za 31. maj. Inače, Milutinović je na sud došao iz kućnog pritvora jer je nepravosnažno osuđen za zalostavljanje i mučenje u drugom predmetu.   
  • Sasa

    11.05.2023 15:03
    Strasno
    Pa kad neko ima sreće ima sreće . Mozda cua nekada imati sreće ali kad umrem
  • Woowww

    28.04.2023 09:41
    Kucni pritvor za mucenje...
    Za ubistvo u pokusaju nagrad drzave..ulazi u DB.
  • Prle i Tihi

    28.04.2023 08:51
    Kraljica
    Supruga za pozeleti ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika