Biciklista oboren kod Dunavskog parka, motociklista povređen u udesu na Adicama

Jedan biciklista oboren je u centru Novog Sada u udesu koji se dogodio u utorak, dok je pedesetšestogodišnji motociklista povređen u nezgodi na Adicama.
Biciklista oboren kod Dunavskog parka, motociklista povređen u udesu na Adicama
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić za 021.rs kaže da su njihove ekipe u protekla 24 sata imale dva izlaska na teren zbog saobraćajnih nezgoda.
Prvi sudar je bio 14.11 časova, u Dunavskoj 22, kod Muzeja Vojvodine, gde je oboren biciklista. 
 
Povređen je muškarac star 68 godina koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta, u svesnom stanju prevezen na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Druga nezgoda se desila u 14.44 časova na uglu ulica Cetinjske i Marije Bursać. U sudaru automobila i motocikla povređen je pedesetšestogodišnji motociklista. 
 
Posle pružene pomoći na licu mesta muškarac je u svesnom stanju prevezen na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra. 

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika