Tinejdžerki iz okoline Novog Sada 30 dana pritvora zbog pretnji učenicima i metka

Novosadska policija uhapsila je četrnaestogodišnjakinju iz okoline Novog Sada zbog ugrožavanja sigurnosti, izazivanja panike i nereda i nelegalne municije.
Tinejdžerki iz okoline Novog Sada 30 dana pritvora zbog pretnji učenicima i metka
Foto: 021.rs
Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da je ona pretila učenicima u razredu i na društvenoj mreži pružala podršku osumnjičenom za ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".
Policija je u njenoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra.
Maloletnica je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji joj je, posle saslušanja, odredio pritvor do 30 dana.
  • misa

    15.05.2023 13:32
    Svima tako + nagrada onome ko prijavi
  • DR

    15.05.2023 13:16
    Sad lepo posle 30 dana da te vidimo.
    mnogo smo dozvolili lažnim dečjim pravima.
  • krljo

    15.05.2023 13:09
    "Policija je u njenoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra."

    Metak ne može da bude "nepoznatog kalibra". Policija ima alate za precizno utvrđivanje, čak i ako nema utisnutih podataka na dnu čaure. U sobi su joj verovatno našli parče metala, proglasili ga metkom da bi nahranili medije i javnost, a to što će zbog toga da padne cela optužnica za par meseci, koga briga, neće ni biti objavljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika