Produžen pritvor Futožaninu koji je na Novom naselju kolima pregazio ženu na pešačkom i pobegao

D. B. (39) iz Futoga, koji se sumnjiči za saobraćajnu nesreću na Novom naselju u kojoj je život izgubila K. S. (84), ostaje iza rešetaka.
Produžen pritvor Futožaninu koji je na Novom naselju kolima pregazio ženu na pešačkom i pobegao
Foto: 021.rs
Njemu je, kako je za "Dnevnik" potvrdila portparolka Višeg suda Jelena Ostojin, ponovo produžen pritvor koji može da traje do 22. juna.
On je uhapšen zbog sumnje da je 24. marta oko 15 časova na Novom naselju kolima udario osamdesetčetvorogodišnju K. S, koja je od posledica povreda preminula u bolnici.
Nesreća se dogodila na raskrsnici Ulice Raše Radujkova i Bulevara Slobodana Jovanovića, kada osumnjičeni prilikom skretanja desno iz Ulice Raše Radujkova na Bulevar Slobodana Jovanovića, prema rečima očevidaca, nije ustupio pravo prvenstva prolaza S. K. na pešačkom prelazu nego je pokosio i napustio lice mesta.
 
Dva sata kasnije, oko 17 časova je pronađen i uhapšen. Kako "Dnevnik" nezvanično saznaje, alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,48 promila alkohola u organizmu, a bio je pozitivan i na kokain.
 
On je u zakonskom roku saslušan i određen mu je pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika