Dete među povređenima u današnjim saobraćajkama, oborene i dve žene

Šestogodišnje dete, dve žene i muškarac povređeni su u današnjim saobraćajnim nezgodama.
Dete među povređenima u današnjim saobraćajkama, oborene i dve žene
Foto: 021.rs
Najpre je u Futogu na uglu ulica Rade Kondića i Grmečke oborena žena od 72 godine. 
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, ona je povređena kao pešak, zbrinuta je na licu mesta i u svesnom stanju prevezena na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

U 13.27 časova na uglu Dositejeve i Karađorđeve povređen je četrdesetjednogodišnji motociklista. I on je u svesnom stanju prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Potom je u 16.40 na uglu ulica Cara Dušana i Teodora Pavlovića u sudaru dva vozila povređeno dete od šest godina, te je prevezeno na dijagnostiku na Dečiju hirurgiju.
 
Nešto posle 19 sati je u Ulici Milana Vidaka 58 u Futogu pešakinja od 75 godina oborena kombijem. U svesnom stanju prevezena je na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika