Desetogodišnji dečak, tri žene i tri muškarca povređeni u saobraćajnim nezgodama

Desetogodišnji dečak, tri žene i tri muškarca povređeni su u današnjim saobraćajnim nezgodama.
Desetogodišnji dečak, tri žene i tri muškarca povređeni u saobraćajnim nezgodama
Foto: 021.rs
U 13.41 na putu između Kaća i Budisave u sudaru dva vozila povređene su dve osobe.
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, u pitanju su tridesetčetvorogodišnja žena i šezdesetosmogodišnji muškarac.
 
Oni su zbrinuti na licu mesta, te su dobili uput za dalju dijagnostiku u slučaju potrebe.
Potom je oko 14.30 došlo do lančanog sudara tri vozila na uglu Temerinske i Ulice Bele njive. Tridesetsedmogodišnji muškarac dobio je uput da se javi na hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine.
 
Oko 20 časova je u Begeču desetogodišnjeg dečaka udario automobil i on je prevezen na hirurgiju Dečije bolnice.
 
U 20.21 na uglu Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope biciklistu od 24 godine je udario automobil. On je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
Ubrzo, oko 20.46 sati u Budisavi, na izlazu ka Kovilju nakon sudara i prevrtanja automobila povređene su žene od 55 i 53 godine.
 
One su zbrinute na licu mesta i u svesnom stanju prevezene na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Teme

udesi
  • Mile

    02.06.2023 05:55
    Voze drogirani dodjite da vidite skupocjeni crni MB decko dolazi svaki dan iz drugog crnog Golfa ili tamnozelenog Opel Astre mu daju drogu ode preko B.Evrope u zbunje iza kutija za pcele da se naduva i sjedne nazad u MB da vozi. V.Maslese 116 kod Osnovne skole svakodnevno nisu iz ulice dolaze vec mesecima. Ajmo Policija bez auta sakriveni pohvatajte te frajere i u cuzu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika