Novosadska policija iz saobraćaja isključila 11 vozača, među njima bilo i pijanih

Novosadska policija je juče, 7. juna iz saobraćaja na području Južnobačkog okruga isključila 11 vozača i 13 vozila, a troje vozača zadržala.
Novosadska policija iz saobraćaja isključila 11 vozača, među njima bilo i pijanih
Foto: 021.rs
Dvoje vozača zadržano je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan vozač zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 7. juna, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 364 prekršaja.
 
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a devet je lakše povređeno. U istom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede.
  • Doda

    08.06.2023 16:53
    Bravo
    Viđam saobraćajnu policiju u gradu ovih dana. To je dobro. Eto i rezultata. Osećaćemo se sigurnije. Čuvajte našu decu i sugrađane od bahatih i pijanih vozača!
  • biciklista

    08.06.2023 15:11
    motoristima sloboda?
    Hoće li se setiti da kažnjavaju vozače motora na biciklističkim stazama ili čekaju da i tu neko strada da bi počeli da reaguju???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika