Osumnjičenom za silovanje u centru Novog Sada produžen pritvor do 7. septembra

Četrdesetdvogodišnjem Novosađaninu S.E, osumnjičenom za silovanje produžen je pritvor do 7. septembra.
Osumnjičenom za silovanje u centru Novog Sada produžen pritvor do 7. septembra
Foto: 021.rs

On je tamo od hapšenja zbog sumnje da je 8. marta ove godine u stanu u centru Novog Sada silovao dvadesetjednogodišnju devojku.

Njemu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.
S.E. je prilikom saslušanja u tužilaštvu izneo odbranu, a advokat Goran Karadarević je Dnevniku izjavio da je njegov klijent spreman da dokaže nevinost i skine ljagu sa svog imena. 
 
Oštećenoj je tužilac u cilju zaštite žrtve seksualnog nasilja odredio status posebno osetljivog svedoka. 
 
Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, nakon što su se upoznali preko društvenih mreža oštećana i osumnjičeni su se videli 8.marta na piću i on joj je tada navodno obećao da će joj pomoći da pronađe stan i posao.
 
Prema informacijama koje su preneli mediji, pod izgovorom da je svuda gužva zbog proslave Dana žena, S.E. je devojku odveo u svoj stan i tu tražio da imaju seks, a kada je ona to odbila primenom sile ju je primorao na to. Ona je uspela da pobegne iz stana i zatražila pomoć od prolaznika koji su je doveli u policiju i osumnjičeni je kasnije uhapšen.
  • NS

    09.06.2023 13:07
    @
    Moj komšija tukao ženu 80ih dobio tri meseca svako jutro u 8h u stanicu na pendrekanje i da pešaka ide u oba pravca, a do policijske 6km. Posle toga je nikad više nije udario.
  • Sale-NS

    09.06.2023 11:59
    Info
    Taman izlazi u predizbornu kampanju :)
  • N

    09.06.2023 10:03
    M
    Doživotnaaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika