Osmoro povređeno na novosadskim ulicama: Sudar dvoje biciklista, udesi, obaranja, pad iz autobusa...

Osam osoba povređeno je u današnjim saobraćajnim nezgodama.
Osmoro povređeno na novosadskim ulicama: Sudar dvoje biciklista, udesi, obaranja, pad iz autobusa...
Foto: 021.rs
U 8.36 u Temerinskoj 147 kao pešak je povređena pedesetčetvorogodišnja žena.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ona zbrinuta i prevezena na hirurgiju Urgentnog centra KCV.
Potom su oko 14.30 na uglu Bulevara Jovana Dučiča i Bulevara kneza Miloša u udesu dva vozila povređena dvojica muškaraca od 49 i 70 godina, kao i osmogodišnji dečak. Oni su dobili upute da se jave na hirurgiju Urgentnog centra.
 
U 19.48 sati u Veterniku, na uglu Ulice Sonje Marinković i Dragoslava Srejovića povređen je 54-godišnji biciklista. On je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Vrlo brzo, oko 20.30 sati na uglu Rumenačke i Kornelija Stankovića u sudaru dva vozila povređen je muškarac od 56 godina, te je takođe nakon što je zbrinut na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
U 21.05 na Futoškom putu 89 na biciklističkoj stazi u suda dvoje biciklista, povređen je tridesetdevetogodišnji muškarac i u svesnom staju prevezen na hirurgiju.
 
Još jedan muškarac (71) povređen je danas popodne i to prilikom pada iz autobusa u 13.30 časova, na Bukovačkom putu 47. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
  • G pen

    14.06.2023 07:42
    Biciklisti su najgori, kod njih nema pravilo desne strane, sa koje strane se mimoilazi, pretice... Ovi sns satel, pardon inicijativa bi mogla da organizuje obuku o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika