Dva sudara biciklista, udes kod Promenade, na Sajlovu i u Futogu: Mnogo posla za Hitnu pomoć

Pet osoba je povređeno u još pet saobraćajnih nezgoda na ulicama Novog Sada.
Dva sudara biciklista, udes kod Promenade, na Sajlovu i u Futogu: Mnogo posla za Hitnu pomoć
Foto: 021.rs
U 9.08 sati u Ulici cara Dušana došlo je do sudara dvoje biciklista.
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, tom prilikom povređena je žena od 54 godine, te je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar na hirurgiju.
Sudar dva vozila dogodio se u 14.10 sati u Futogu na uglu Povrtarske i Prvomajske, a povređena je tridesetpetogodišnja žena, koja je prevezena u KCV.
 
U 16.27 sati kod Promenade je vozač automobila oborio vozača skutera. Dvadesetogodišnji mladić takođe je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
Još jedan sudar dvoje biciklista dogodio se u 18.16 sati kod Karin komerca u Futogu, a tridesetšestogodišnji muškarac zbrinut je u KCV.
 
U sudaru dva vozila u 19.30 časova na Sajlovu povređena je 47-godišnja žena, koja je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar.
Podsetimo, četiri osobe povređene su u četiri udesa koja su se jutros u razmaku od samo sat vremena (između 7 i 8 sati) dogodila u Novom Sadu i u okolini.
 
Time je danas bilo devet saobraćajnih nezgoda.
  • Joe

    12.07.2023 15:32
    Sajlovo
    Pravo je čudo kako nema više nesreća na Sajlovu. Slažem se da se prave turbo kružni tokovi,da se renoviraju biciklisticke staze. Na Sajlovu nema trotoara,a o biciklistickim stazama nema ni reči. Ima vrtić, to znači ima i dece. Dok neko ne zavise neku porodicu u crno ništa se neće promeniti.
  • fan

    12.07.2023 11:45
    @CISTAC
    "Razgovor se uvek vodi na nivou glupljeg"
    Rambo Amadeus
  • Vladimir

    12.07.2023 10:45
    Biciklisti
    @cistac

    To rade budale, a takvih ima i za volanom. Pravi i normalni biciklisti paze jednako na sebe i ostale učesnike u saobraćaju bili oni na biciklu, rolerima, trotinetima itd. Mali pokret prsta je dovoljan, zvoncem upozoriš kad vidiš da budala njaka telefon i vozi bicikl krivudavo, a inače ovde baš kod Karin komerca to radi većina, bez ruku voze, njakaju telefone, ne gledaju kuda idu. Vozim svaki dan tu skoro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika