Kamion priklještio muškarca, automobil se prevrnuo na Starom kaćkom putu, intervenisali vatrogasci

Osam osoba je danas povređeno u pet saobraćajnih nezgoda.
Kamion priklještio muškarca, automobil se prevrnuo na Starom kaćkom putu, intervenisali vatrogasci
Foto: 021.rs
U Sremskoj Kamenici u Železničkoj ulici je oko 9 sati u sudaru automobila povređen muškarac od 82 godine.
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, on je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
U 14.13 sati na uglu Stevana Mokranjca i Ulice braće Popović povređena je 62-godišnja biciklistkinja, te je prevezena u Urgentni centar na hirurgiju.
 
Do nove intervencije došlo je u 14.20 na Rumenačkom putu kada je kamion priklještio muškarca od 47 godina. On je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
Hitna pomoć je u 19.24 sati u Čika Stevinoj 3 zbrinula ženu 82-godišnju ženu koja je kao pešak povređena kada ju je udario automobil.
 
U 21.33 je na starom Kaćkom putu ka firmi "Lir" došlo do saobraćajke između dva automobila. Hitna pomoć je na poziv policije izašla sa dve urgentne ekipe, a bila je neophodna i pomoć vatrogasaca jer se jedno vozilo prevrnulo.
 
Povređeni su devojka od 23 godine, dvadesetšestogodišnji i pedesetpetogodišnji muškarci. Svi su zbrinuti na licu mesta i u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar.
  • Đole

    14.07.2023 05:48
    Stari kaćki put
    Svakodnevno prolazim tom deonicom , sreća pa niko nije nastradao , a apelujem na nadležne da je na svim raskrsnicama toliko izraslo rastinje , trava , korov zbog čega sa sporednih puteva niko nema preglednost i mora se bukvalno izaćina glavni put da bi video ide li iko glavnim putem , što verujem da je bio i juče slučaj , em je taj deo puta još i neosvetljen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika