Novosadska policija uhapsila petoricu zbog droge: Među njima dvojac iz BiH i osoba sa poternice

Novosadska policija je u odvojenim akcijama uhapsila petoricu osumnjičenih za trgovinu drogom.
Novosadska policija uhapsila petoricu zbog droge: Među njima dvojac iz BiH i osoba sa poternice
Foto: 021.rs
U Novom Sadu su uhapšeni B. S. (26) i i F. K. (20), državljani Bosne i Hercegovine, kod kojih je policija pronašla amfetamin i 180 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i turski državljanin C. D. (43), kod kog je pronađena marihuana.
Pregledom A. V. (49), za kojim je, inače, bila raspisana poternica, policija je, na području Bečeja pronašla amfetamin.
Svoj četvorici određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivične prijave, nadležnim javnim tužilaštvima.
 
Protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Novog Sada, kod koga je policija pronašla ukupno 24 paketića sa amfetaminom i marihuanom, biće podneta krivična prijava.
  • Sinisa

    30.07.2023 23:49
    NS
    Treba hapsiti glavne i odgovorne za drogu i kriminal, a ne klince. Ko je njima dao drogu, prvo ih navuku da koriste, a posle da bi platili drogu diluju. I ta deca odgovaraju za drogu, a ne glavni koji zaradjuju i bogate se na njihovoj mladoj dusi.Jadna ta deca, na kraju ce provesti svoju mladost u zatvoru, a oni ce i dalje da vladaju Novim Sadom. E to je Novi Sad. Hapsite koga treba.
  • Novosadjanka

    30.07.2023 19:17
    Zrtva
    Unistili su nam decu, moj sin je prosao pakao, i sa njim cela porodica. Bio je zrtva takvih ljudi. Znam imena vecinu njih, cak su nam iznudili novac, a mog sina vrbovali da radi za njih. Dno dna, cuvajte decu, oni su zlo. Sve majke da se jave, koje imaju problem.
  • Ljuba

    27.07.2023 00:09
    Droga
    Zbilja se cudim sto su krenuli hvatati dilere.krajnje je vreme da se tome stane na kraj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika