Vozio pijan po Novom Sadu, pa "popio" kaznu: U gradu i okolini više od 80 vozača isključeno sa puta

Ukupno 83 vozača i 12 vozila isključeno je iz saobraćaja u policijskoj kontroli saobraćaja proteklog vikenda.
Vozio pijan po Novom Sadu, pa "popio" kaznu: U gradu i okolini više od 80 vozača isključeno sa puta
Foto: Pixabay
Novosadska policija uhvatila je šestoro vozača koji su bili pod dejstvom alkohola, troje je ponovilo ili nastavilo prethodni prekršaj, dok je jedan vozač uhvaćen u nasilničkoj vožnji.

Za nasilničku vožnju tereti se vozač koji je po Novom Sadu vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni sudiji u redovnom postupku.
 
Inače, saobraćajna policija je na području Južnobačkog okruga tokom vikenda otkrila čak 932 prekršaja.
  • Dragan

    07.08.2023 16:15
    Kad nasilnim soferima ukazem da uspore da voze ludjacki reakcija u 905 slucajeva je; Sta oces ti? Ko si ti da meni govoris kako da vozim? Idi u pm. Djubre jedno i pretnje sakom izlazak iz auta udaranje u moj auto itd.
    Ovakvima ne kazna nego rigorozno lecenje kod psihijatra i teski fizicki rad u rudniku. Zabrana voznje za 5 godina i oduzimanje auta.
    Dali sam veoma rigorozan? Nisam znate zasto? Upitajte se, da ubije vase dete kosto je ubio od komsije. Enoga vidim svaki dan kako propada psihicki i fizicki ne usudim se ni pitati kako je...i da vam onda bude jasno svakog ovakvog odmah prijavite idite za njim sve dok Policija ne dodje i zapisite boju auta tablicu ili slicne podatke gde se nalazi. Spasicete neciji zivot. hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika