Loš dan za motocikliste u Novom Sadu: Trojica oborena u manje od pola sata

Četiri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se u utorak dogodile u Novom Sadu.
Loš dan za motocikliste u Novom Sadu: Trojica oborena u manje od pola sata
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su njihove ekipe imale tri intervencije zbog udesa.
Prva nezgoda je bila u 9.57 časova na uglu ulica Branka Bajića i Veselina Masleše gde su se sudarila dva vozila. U ovoj nezgodi je povređen muškarac nepoznatog godišta. Hitna pomoć ga je u svesnom stanju prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 
Hitna pomoć je potom intervenisala i u 18.20 časova na Bulevaru Jovana Dučića 47. U ovom udesu je oboren motor, a povređeni su motociklista i njegov saputnik, obojica stari 17 godina. Mladići su nakon pružene pomoći na licu mesta u svesnom stanju prevezeni u Dečiju bolnicu.
 
Takođe, Hitna pomoć je intervenisala u 18.45 časova u Ulici Marka Miljanova, kod broja 10, gde je isto oboren motociklista star 35 godina. Povređeni muškarac je pregledan i sanirane su mu povrede na licu mesta, pa nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Teme

udes
  • Nemanja

    10.08.2023 23:35
    Izbegavanje
    Vozim motor već 23 godine i mogu da savetujem pogotovo omladinu, da se po gradu ne sme motor voziti opušteno. Ja čim izađem iz garaže igram igricu izbegavanja vozila. Ta igra se igra tako što gotovo nikada ne skidaš pogled sa oba retrovizora a ni u jednom trenutku da se ne nađeš blizu automobila. Znači, ili sam prvi na semaforu pa pobegnem svima ili sam poslednji pa neka sva vozila prave karambol ispred mene ali da ja ne učestvujem. Uglavnom sam ispred svih. Druga svar, ne veruješ nikome! U znako se uzdaš, razmišljaš tako da niko ne zna da vozi sem tebe i tek onda možeš biti siguran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika