Novosadska policija iz saobraćaja isključila i zadržala trojicu vozača

Novosadska policija je juče iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 11 vozača i četiri vozila, a zadržala trojicu vozača zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
Novosadska policija iz saobraćaja isključila i zadržala trojicu vozača
Foto: 021.rs
Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše  povređene. U istom periodu, na području Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povređene.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 9. avgusta, na području Južnobačkog okruga, sankcionisala ukupno 351 prekršaj.
  • Сремац

    10.08.2023 16:52
    Шофер
    Шта би са оним лајавим шофером аутобуса ГРАС -а што је постао популаран изливом псовки на радном месту у саобраћају?
  • Igor Popovic

    10.08.2023 16:27
    Kad cete jednom poceti da kaznjavate maniake na motorima koji nam svaki dan danju i nocu koriste B.Evrope za pistu? Sve dok jedan ne izleti na razna igralista i ubije decu jer nema ama nikakve zastite. Ajmo glavni Komandir PU NS isplaniraj da to resis ili mora narod sam da resi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika