FOTO: Porazbijana stakla na automobilima na Satelitu - neko je išao redom i razbijao

Desetak vozila razbijeno je jutros na Satelitu u naizgled organizovanoj akciji nepoznatih počinilaca.
FOTO: Porazbijana stakla na automobilima na Satelitu - neko je išao redom i razbijao
Foto: 021.rs

Vlasnici automobila zatekli su jutros na parkingu na Futoškom putu razbijena stakla.

Jedan od vlasnika vozila, taksista Alen Haždić, kaže za 021.rs da ništa nije ukradeno iz automobila. Razbijena su stakla na suvozačevom mestu, što se čini kao da je situacija i na ostalim automobilima.

Hadžić je ovo delo prijavio policiji. 

Kako 021.rs nezvanično saznaje, nadležnima je za sada prijavljeno da su stakla razbijena barem na 10 automobila. Policija je na terenu i radi na uviđajima.
 
 
Podsetimo, novosadska policija nedavno je rasvetlila čak 37 razbojništava koje su počinila dvojica mladića. Oni su obijali vozila po gradu i krali vredne predmete, uključujući laptopove, novac i alat.
  • Ka

    18.08.2023 17:50
    Zato kupite kamere pa neće moći da radi ko šta hoće. Ja mislim da dosezemo kritičan momenat kada je neophodno da se mladi pravilno usmere. Previše gledaju TikTok i prate te mračne kanale i onda očekujete da će vam deca biti pametna i zdrava. Ne znam vise,malo više da se ljudi pozabave društvom ne bi bilo loše.
  • Stanar Futoškog puta

    16.08.2023 22:44
    JKP STAN
    JKP STAN je zadužen za uličnu rasvetu. Čujem da im je prijavljeno još pre EXITA da je potez Futoškog puta 14.-18. u polumraku. Ulična rasveta nije u funkciji. Zašto to nije rešeno. Neka se i oni oglase, da li je prijavljeno i kada? Saobraćajci posle onog nevremena razapnu radar, a trebali su pomoći ovom gradu - to im je posao! I sada ... samo radar i keš - ništa više. Gde nam je Komunalna policija? Svugde po gradu parkirani automobili, a oni redovno sede negde na kafi. Gde su policajci iz stanice Satelit? Nekada se znalo šta je policija. Pozornici manji od makovog zrna, pozoveš interventnu, malo ide "peglanje" i rešen problem.
  • /

    16.08.2023 22:27
    /
    pa djindjic vam je najavio i pozornike.
    a sta ste vi uradili?
    srbi vise ne znaju sta hoce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika