Dve žene i petogodišnja devojčica povređene u udesu u Partizanskoj, a pešakinja u Temerinskoj

Četiri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se u ponedeljak dogodile u Novom Sadu.
Dve žene i petogodišnja devojčica povređene u udesu u Partizanskoj, a pešakinja u Temerinskoj
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe intervenisale zbog dve saobraćajne nezgode. 
Prva nezgoda je bila u 11.16 časova na uglu Sentanadrejskog puta i Partizanske. U sudaru dva vozila povređene su dve žene od 45 i 44 godine i petogodišnja devojčica. 
 
Hitna pomoć je im je na licu mesta pružila pomoć i nije bio potrebe za prevozom u bolnicu. Svima su ostavljeni uputi da se jave u Urgentni u slučaju potrebe. 
Druga nezgoda je bila u 13.45 časova na uglu Temerinske i Almaške ulice. 
 
U ovoj nezgodi je oborena pešakinja stara 30 godina. Ona je u svesnom stanju prevezena na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 

Teme

udes
  • Leto je

    23.08.2023 00:08
    Saobraćajke su očekivane
    Ulice su prepune ljudi. Saobraćaj je prenatrpan. Vozači voze ko nenormalni, guše se od vrućine u sopstvenim kolima, a pešaci idu ošamućeni od toplote ko muve bez glave, ne paze.
  • SalajkaNS

    22.08.2023 09:40
    Ovo je već ko zna koji udes- obaranje pešaka na uglu Temerinske i Almaške!!!Zar to nije znak da na toj raskrsnici treba nešto preduzeti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika