Dvojica mladića ubijena u Futogu: Pucnjava kod škole

Jedan muškarac je ranjen, a drugi je ubijen na licu mesta u pucnjavi koja se tokom noći dogodila u Futogu.
Dvojica mladića ubijena u Futogu: Pucnjava kod škole
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa je primila poziv policije u 00.17 zbog pucnjave u Fruškogorskoj 7 u Futogu.

Zatečen je muškarac ranjen iz vatrenog oružja, bez svesti. Lekarska ekipa prevezla ga je u Urgentni centar i, prema nezvaničnim informacijama 021.rs, on je preminuo.

Oko pola sata kasnije, na istoj adresi je prijavljena još jedna ranjena osoba i to nepoznati muškarac.
 
Na teren su izašle dve urgentne ekipe, koje su samo mogle da konstatuju smrt.
 
Policija je obavila uviđaj. 

Komentari 76

  • Istina

    29.08.2023 07:35
    Nesigurna zemlja
    Istina je da je Milos bio jedan od najboljih djaka u skoli u kojoj je ubijen, sa pregrst nagrada osvojenih na takmicenjima. Da je zavrsio najtezi smer medicinske skole. Da je vikendom tokom redovnom skolovanja radio na Kvantasu i sa ocem vodoinstalaterske poslove. Trenirao je vaterpolo u Vojvodini, zato je taj klub zavoleo. Nema ko za njega nece reci da je dobar momak i neustrasiv. Kakva droga, ubili ga obicni kriminalci, robijasi, povratnici jer se zatekao na pogresnom mestu a voleo je ceo svet.
  • pera

    26.08.2023 19:12
    Po tri policajca u jednom autu
    Gledam po tri policajca u jednom autu obilaze kuću i proveravaju da li se oružje propisno čuva. Zar to ne može da radi jedan policajac, a druga dvojica da su na ulicama, pa koliko ima takvih kola po trojica policajaca. Izgleda da smo mi prebogata država jer možemo da finansiramo ovakvu organizaciju rada policije.
  • Bez imena

    26.08.2023 18:37
    Nek je prosto
    Sto bi se policija izlagala opasnosti? Oni uhapse, sudovi oslobode. I sta mislite kome na vrata idu ti "junaci"?
    Nije problem policija, problem je sudstvo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika