Dvostrukom ubici iz Futoga preti doživotni zatvor: Oglasilo se i tužilaštvo

Dvostruko ubistvo u Futogu okvalifikovano je kao teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor.
Dvostrukom ubici iz Futoga preti doživotni zatvor: Oglasilo se i tužilaštvo
Foto: 021.rs
Više javno tužilaštvo izdalo je saopštenje povodom dvostrukog ubistva u kom su nastradala dvojica mladića. Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu uhapšene su četiri osobe.
Dežurni javni tužilac je izašao na lice mesta, u Fruškogorsku ulicu u Futogu, gde je u prisustvu policijskih službenika obavio uviđaj. Uzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa dvostrukim ubistvom.
VJT navodi i da je događaj u Futogu kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i krivično delo nedozvoljeno posedovanje oružja za šta je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina.
 
"Zbog osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela, lišeni su slobode N. L, O. R., B. G., svi iz Futoga i D. D. iz Novog Sada, koji su identifikovani ubrzo nakon kritičnog događaja, te im je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja navedenih krivičnog dela", navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštvo.
Tužilaštvo dodaje da u saradnji sa policijom preduzimaju sve radnje i mere na prikupljanju svih dokaza za krivični postupak. 
 
Policija je prethodno saopštila da se N. L. iz Futoga sumnjiči za ubistvo M. M. i N. Š, dok za još trojicu uhapšenih delo nije kvalifikovano. 
  • Изногуд

    25.08.2023 17:03
    @G pen
    Један тако обавјештен гари би требао знати да Србија никад није имала своју службу. Никад, од 1804., до данас.
  • G pen

    25.08.2023 14:35
    Srpski dziberizam punom parom. Slusajte samo.muziku koju sluzba promovise pa ce vam biti jasno i ponasanje, milje nacije.
  • Ivan

    25.08.2023 14:24
    .
    Čekajte, nemojte srljati sa godinama, još nije utvrđeno jesu li kome tatice sa partijskom knjižicom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika