VIDEO: Pogledajte hapšenje osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu

Policija je objavila snimak hapšenja osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu.
U Futogu su ubijena dvojica mladića.
 
Uhapšeni su N. L. (23), B. G. (26) i O. R. (21) iz Futoga, te D. D. (24) iz Novog Sada. 
Prema nezvaničnim informacijama, dvojica osumnjičenih su uhapšeni nedaleko od mesta na kom se dogodilo ubistvo, a dvojica u kućama u kojima žive. 
U događaju koji se dogodio između četvrtka i petka kvalifikovana su dva dela - teško ubistvo i nedozvoljeno posedovanje oružja.
 
Za krivično delo teško ubistvo zaprećena je kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor.
 
 
"Zbog osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela, lišeni su slobode N. L, O. R., B. G., svi iz Futoga i D. D. iz Novog Sada, koji su identifikovani ubrzo nakon kritičnog događaja, te im je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja navedenih krivičnog dela", navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštvo.

Policija je prethodno saopštila da se N. L. iz Futoga sumnjiči za ubistvo mladića, dok za još trojicu uhapšenih delo nije kvalifikovano. 

  • Caca

    27.08.2023 14:15
    Ovo je strašno, ovo su deca:( Saučešće porodicama. 30god. smo gledali u zapad i USA kao u Boga, servirana nam je njihova kultura, način razmišljanja-sad smo i mi zapad ali samo po talogu.
  • grbavi

    25.08.2023 16:09
    @Aleksandar to je taj rad ovaj video samo to potvrdjuje
  • Moj Novi Sad

    25.08.2023 15:30
    Svakako policiji svaka cast sto su tako brzo uhapsili ubice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika