Potpuno pijan vozio bicikl u Bačkoj Palanci

Policijska uprava u Novom Sadu je 24. avgusta na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala 383 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Potpuno pijan vozio bicikl u Bačkoj Palanci
Foto: Pixabay
Iz saobraćaja je isključeno 13 vozača i dva vozila, a zadržana su dvojica vozača.
Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a drugi se tereti za prekršaj nasilničke vožnje, jer je, u Bačkoj Palanci, vozio bicikl sa 2,17 promila alkohola u organizmu.
 
Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a šest je lakše povređeno.
 
U istom periodu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške, a tri lake telesne povrede.
  • Vozač automobila

    30.08.2023 00:21
    Jajare
    Draga, ne treba da je isti, čovek je možda seo na bicikl kao alternativu, nije hteo da vozi auto, da ne ubije nekoga! U buduće, biciklisti, sedajte u kola kad ste p'jani, jer mu dodje isti k***c! I samo gas
  • Draga

    27.08.2023 13:12
    Potpuno pijan bozio bicikl u B
    Da li ste zadrzali biciklistu sa 2,17 promila alkohola na treznjenje. On je potencijalna meta koja ce podleteti pod tockove nekog korektnog vozaca i upropastiti mu zivot, ako ga ne bude mogao izbeci. Zato tretman kaznjavanja bicikliste i drugih alkoholisanih vozaca treba da je isti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika