Suđenje za otmicu u Novom Sadu: Od prostitucije do iznude

Četrdesetjednogodišnjakinja iz Bogatića, sa prebivalištem u Novom Sadu, dala je iskaz u Višem sudu u suđenju za otmicu.
Suđenje za otmicu u Novom Sadu: Od prostitucije do iznude
Foto: 021.rs
Njoj i njenom tridesešestogodišnjem partneru na teret se stavlja da se oteli klijenta u prostituciji, piše Dnevnik.
 
Ona je negirala krivično delo koje joj se stavlja na teret. Okrivljena je navela da je bila u strahu za svoj i život svoje dece, jer je veoma često bila žrtva agresivnosti tridesetšestogodišnjeg okrivljenog. 
U optužnici se navodi da su okrivljeni zajedničkom pretnjom odveli oštećenog nasilno, uz pretnju ubistvom, nakon što je u stan, koji je iznajmila na Bulevaru oslobođenja, kod policijske stanice, došao klijent koji se javio preko sajta "Seksi mamica". 
Kad je "klijent" pokušao da ode, iz druge prostorije je izašao osumnjičeni muškarac i navodno rekao da zbog poniženja "njegove mame" treba da plati 9.000 evra. 
 
Prema optužnom aktu, prošle godine u noći između 5. i 6. jula, nezadovoljna "mušterija" tražila je 50 evra nazad, kada je okrivljeni muškarac zapretio nožem iz kuhinje i iz "nisana" oštećenog uzeo još oko 400 evra.
 
Potom su pokušali da iznude još više hiljada u ovim devizama, uz priznanicu o dugu i primoravanja da se prepiše vozilo na jednog poznanika okrivljenih.
Oštećeni je potom završio u jednom beogradskom stanu, kod prijatelja okrivljenih, odakle je nakon "sklopljenog dogovora" uspeo da ode. 
 
Policija je uskoro uhapsila okrivljene i oni su juče privedeni iz novosadskog pritvora na otvaranje dokaznog postupka.
 
Pretres se nastavlja ispitivanjem svedoka.
  • kb

    06.09.2023 10:10
    Srbija 101.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika