Biciklistkinja oborena na kružnom toku na Novom naselju

U saobraćajnoj nezgodi jutros na kružnom toku na Novom naselju oborena je biciklistkinja.
Biciklistkinja oborena na kružnom toku na Novom naselju
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa intervenisala u 07.35 časova na kružnoj raskrsnici kod Lidla na uglu Bulevara Evrope i Bulevara vojvode Stepe.
Prema njegovim rečima, u ovoj nezgodi je automobil oborio biciklistkinju.
Ekipa Hitne pomoći je tridesetdevetogodišnju ženu zbrinula na licu mesta.
 
Ona je potom prevezena u svesnom stanju na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodina. 

Teme

udes
  • Zarko

    17.09.2023 20:53
    Oboren pesak
    A vi taksisti bi trebalo malo da idete u skolu lepog ponašanja... vas komentar nepismenih i ne skolovanih se ne uvazava...
  • Mastodont

    17.09.2023 09:16
    @Taxi

    Možete vi četvrtpismeni primitivci koji ste izmuvali dozvolu da se međusobno slažet i da je Zemlja ravna pa to opet postoji samo u vašim glavama, ta obaveza u zakonu ne postoji.
  • Taxi

    16.09.2023 16:42
    Da slazem se da je u obavezi da pregura bicikli bilo da je pesacki ili,,biciklisticki"prelaz pa cak i semafor sa zelenim svetlom.kao i da ne sme da koristi kolovoz ako postoji staza pa i ako ga koristi sme metar od desne ivice kolovoza ako koristi kolovoz ne moze na raskrsnici da postane pesak i skrene sa puta na pesacki da izbegne crveno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika