VIDEO: Izboden muškarac u tuči u Veterniku, priveden maloletnik

Jedan muškarac je izboden u tuči do koje je došlo sinoć oko 21.25 sati, na uglu Novosadskog puta i Save Mrkalja u Veterniku, preko puta fudbalskog centra "Vujadin Boškov", saznaje 021.rs.
VIDEO: Izboden muškarac u tuči u Veterniku, priveden maloletnik
Foto: 021.rs

Tridesetdevetogodišnji muškarac je zadobio tri ubodne rane.

Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, povređeni je u stabilnom hemodinamskom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
Kako navode u KCV, on je primljen sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana leve natkolenice. 
 
"Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", dodaju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Pregledan je još jedan muškarac, a zatim je priveden u policiju.
 
Kako 021.rs saznaje, uhapšen je sedamnaestogodišnji mladić zbog sumnje da je napao povređenog muškarca. On će biti priveden na saslušanje u sud, uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje.
 
Hitna pomoć je intervenisala na poziv policije, a više informacija o ovom incidentu znaće se nakon istrage.
 
Nezvanično, do sukoba je došlo zbog navodnog spora u saobraćaju.
 
Na društvenim mrežama pojavili su se snimci hapšenja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Rale

    23.09.2023 17:18
    Optuzen za nasilnicko ponasanje a on naneo tri uboda nozem???????
    Znaci izadje covek iz stana, bezbol palicom izlomi komsiju, a oni zovu komunalnu policiju koja pise prijavu za narusavanje kucnog reda…. Pa divlji zapad je bio za nas “mala maca “
  • Djomla

    23.09.2023 16:33
    Kao sto rekoh
    U ranijim komentarima...prestres torbica [pederusa] kod mladje populacije i svaka ali svaka upotreba noza da se okarakterise kao pokusaj ubistva.i na sva zvona da se objavi presuda koja mora biti drasticna i ovo ubadanje mora da prestane.
  • Nije zakazao

    23.09.2023 13:24
    sistem, sve ide k'o po loju, jedemo parizer, predsednik je pročitao pobednički govor u UN e sad, za svakodnevne vesti o samoubistvima, pokušajima ubistava, ubistva, huliganskih orgija, porodičnih nasilja samo je on krivac, zna se ko, ko? ko je najveci mrzitelj srpskih vekovnih ognjišta svugde gde ih ima? Ma Kurti je glavni i odgovorni "krivac" pa EU pa komšije iz bivše SFRJ pa Soroš pa Bajden i tako redom spisku dežurnih krivaca što se srbi izmedju sebe ubadaju noževima nema kraja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika