VIDEO: Auto izleteo sa auto-puta u Novom Sadu, završio na zaštitnoj ogradi

Dvadesetdvogodišnja devojka lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros na auto-putu u Novom Sadu, u blizini "Rode".
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je lekarska ekipa intervenisala u 8.15 časova, kada je automobil izleteo sa puta. 
Devojci je pružena pomoć na licu mesta. Nakon ukazane pomoći ostavljen joj je uput za Urgentni centar u slučaju potrebe za dodatnim pregledima.
Kako se vidi na snimcima sa lica mesta, automobil je završio na zaštitnoj ogradi. Automobil izleteo sa puta kod Rode na auto-putu Novi Sad-Beograd.
 
Autor snimka Dejan Samardžić. pic.twitter.com/IfU00oZSGg

Teme

udes
  • Ivan

    27.09.2023 19:25
    Kad sam bio mlad dali su nam dobre plate kao studentima da na ulazu u Rovinj pisemo odakle su automobili turista. Uzivali smo po cijeli dan bez obzira na sunce i guzve. Zaradili lijepe pare za te godine diskoteka je bila 50 dinara ulaz. A mi po 180.000 dinara za mjesec dana.
    I prije neki dan slucajno sam cekao partnericu na jednom raskrscu kod Spensa i iz ciste dosade sjetio se onih dana...i poceo da brojim u koliko automobila drze telefon kuckaju ili telefoniraju. Kad sam dosao do 300 automobila koji su prosli 120 ih je imalo telefon u ruci. WOW.
    Rigorozne kazne jedino mogu da to rijese. Prvi bezicni telefon NMT Benefon sam ugradio sa zvucnikom u Renault Espace davne 1990 godine i od tada Nokia prva sa zvucnikom, prvi bluetooth do danasnjeg dana. Jednom na benzinskoj cekam i pogledam na telefon i slucajno mi klizne noga sa kocnice i skoro sam zgnjecio djevojci noge koja je stajala izmedju dva auta. Od tada nikad vise ne taknem telefon. Svi novi auti imaju bluetooth. Samo nije zvaka za seljaka.
  • Saša

    25.09.2023 14:34
    @KIZa
    Šta treba? Kao u Las Vegasu, svetleći kauboj koji maše rukom i pokazuje izlaz ili možda Lala na bundevi iako smo Bačka, bliže nam je nego kauboj.....
    Jasno je obeleženo, tj. bilo obeleženo jer je sljuštila ogromni plavi znak IZLAZ koji je bio postavljen na samom račvanju.
    LJUDI U VOZILIMA STE I ZNAČI DA VOZITE, NE BLENITE U MOBILNE, TO OSTAVITE ZA DNEVNE SOBE ILI GDE GOD... U SAOBRAĆAJU NEMA MESTA ZVERANJU OKOLO.
    Sreća da je ona dobro i da niko drugi nije nastradao, mislim da će sledeći put razmišljati šta radi.....
  • Zemlja čudesa

    25.09.2023 13:52
    38 godina vozim B kategoriju i kada mi zazvoni mobilni javim se i prebacim na spikerfon. Nikada u životu mi nije palo na pamet da šaljem ili čitam poruke, kamoli da surfujem. Pitam se odakle ovim šupljoglavcima sa godinu-dve iskustva ideja da su sposobni da koriste telefon kao da su u kafani dok voze?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika