Ponovo odloženo suđenje za dizanje u vazduh Snajperovog "poršea" na Grbavici

Suđenje Nj. K. iz Beograda i S. Đ. iz Barande, okrivljenima za pokušaj teškog ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera u februaru 2020. godine, ponovo je odloženo.
Ponovo odloženo suđenje za dizanje u vazduh Snajperovog "poršea" na Grbavici
Foto: 021.rs
Glavni pretres, tokom kog je planirano iznošenje završnih reči, odloženo je zbog odsustva jednog od branilaca Nj. K, koji je obavestio sud da ima zakazano suđenje u Osnovnom sudu u Beogradu - bez ikakvog dokaza o tome, prenosi RTV.

Predsednica veća sudija Ivana Josifović odlučila je da troškovi današnjeg odlaganja padnu na teret advokata.

Naredno ročište zakazano je za 16. oktobar, kada bi nakon dve i po godine suđenje trebalo da se privede kraju.
 
Okrivljenima se optužnicom na teret stavlja pokušaj teškog ubistva Snajpera podmetanjem bombe pod njegov "porše kajen" 12. februara 2020. godine u Novom Sadu ispred kafića "Velvet", kojom prilikom je povređen.
 
Na početku glavnog pretresa okrivljeni nisu priznali dela koja im se stavljaju na teret, a sam oštećeni nije zahtevao njihovo krivično gonjenje.
 
Slobodan Milutinović Snajper nalazio se u kućnom pritvoru od početka aprila, nakon što je novosadski Viši sud posle presude na dve godine i šest meseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.

Milutinović se već četiri meseca nalazi u bekstvu, a za njim je raspisana međunarodna poternica jer se jednog dana nije vratio iz šetnje.

  • Milenko

    27.09.2023 13:38
    A on slobodan
    A lik svako malo vidjen po NS i BG...slobodno seta.
    Kakvi ste vi amateri.
  • Manli Konza

    27.09.2023 11:57
    Sloboda za buduće specijalce i bivše noćne molere!
  • 002211

    27.09.2023 11:09
    Nije da ovde vlada neumoljivo velika nesposobnost, već i sumnje da se slučaj privede kraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika