Devojka iz Bačke Palanke se tereti za nasilničku vožnju: Preticala kolonu preko pune linije

Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog orkuga isključila 108 vozača i 17 vozila, a zadržala 16 vozača.
Devojka iz Bačke Palanke se tereti za nasilničku vožnju: Preticala kolonu preko pune linije
Foto: 021.rs
Od tih 16 vozača, njih 12 je zadržano jer su vozili pijani, tri zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekšaja, a jedan zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju tereti se devojka, sa područja Bačke Palanke, koja je preticala kolonu vozila preko pune linije.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Novosadska policija tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.058 prekršaja.
 
U periodu od 20. do 22. oktobra, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 22 saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe teško, a šest je lakše povređeno. U istom periodu u Novom Sadu dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe teško, a pet je lakše povređeno.
  • Bubica

    24.10.2023 16:28
    A kako to da taksiste nikad ne vide? I tatine sinove? Budale koji voze 70+ u naseljenom mestu. Ups da, oni su zasticena vrsta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika