Sudar kombija i zaprežnog vozila na Starom kaćkom putu: Povređeni desetogodišnji dečak i muškarac

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na Starom kaćkom putu.
Sudar kombija i zaprežnog vozila na Starom kaćkom putu: Povređeni desetogodišnji dečak i muškarac
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da se sudar dogodio u 20.54 časova delu Starog kaćkog puta posle mosta, iz smera Kaća prema Novom Sadu.

U ovoj nezgodi su učestvovali zaprežno vozilo i kombi.
Hitna pomoć je na licu mesta pomogla dečaku starom deset godina koji je u svesnom stanju prevezen na Dečiju hirurgiju Dečije bolnice. 
 
Takođe, na licu mesta je zbrinut muškarac star 43 godine, koji je potom u svesnom stanju prevezen na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 

Teme

udes
  • Garisa

    26.10.2023 09:43
    Stari kacki put gde bi uskoro trebao da se prebaci sav saobracaj zbog izgradnje autoputa za Zrenjanin je pun rupa,uzan i ne osvetljen ko je odgovoran za to i pod cijom je to ingerencijom???Dali lokalni serif preletac Uros moze resiti problem pred izbore???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika