Ubistvo na Podbari: Devojka izbola muškarca

Osamnaestogodišnja O. Š. uhapšena je zbog sumnje da je sinoć, na Podbari, ubila tridesetogodišnjeg S. D, saznaje 021.rs.
Ubistvo na Podbari: Devojka izbola muškarca
Foto: 021.rs
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je osumnjičenoj određeno zadržavanje do 48 sati i da će biti privedena, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Hitna pomoć je, po pozivu, intervenisala u Matice srpske, posle ponoći. 

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa pokušala reanimaciju. Međutim, na kraju su mogli samo da konstatuju smrt. 
"U 00.23 časa primljen je poziv za intervenciju zbog ubadanja muškog lica starog 30 godina oštrim predmetom. Po dolasku ekipe po prvom prioritetu, pregledom su ustanovljene ubodne rane oštrim predmetom. Inicijalno su započete reanimacije, ali, nažalost, bez uspeha, te je konstatovana smrt", navodi dr Krulj za 021.rs.
 
Policija je obavila uviđaj, a dalja istraga će utvrditi okolnosti ubistva.
  • Dejan

    05.11.2023 12:34
    "Ko zna koja je priča u..."
    Kada bi neko izjavio ovako nešto u slučaju ubistva žene od strane muškarca to bi bila mizoginija prema svim ženama, a kada neko objavi ko zna koja je priča u pozadini ubistva muškarca od strane žene onda to nije mizandrija, nego izgovor. Stvarno je degutantno, a pravno i moralno neispravno. Ovo je ubistvo u nasilju u porodici i tako bi trebalo da glasi naslov. Kada je neko ubijen više nije bitno da li je to osoba muškog ili ženskog pola, crne, žute ili bele puti, pripadnik neke vere ili ateista, pripadnik ove ili one seksualne orijentacije, visoka ili niska osoba... Ovo je nasilje u porodici sa smrtnim ishodom!
    STOP NASILJU! #zaustavinasilje #stopnasilju
    Uredništvo molim da doda u tekstu, kao kada se desti ubistvo žene, sve one podatke kome se obratiti kada se dešava nasilje u porodici, red je i pošteno je!
  • V5

    04.11.2023 21:43
    Jasan znak
    Treba da počne akcija prikupljanja noževa, sekira i šrafcigera.
  • Zovem se Stevo

    03.11.2023 17:35
    INAČE
    Rekao joj da neće glasati za SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika