Haotičan dan u saobraćaju: Oboreni biciklisti, udesi na više lokacija, povređen motociklista...

Više osoba je povređeno u današnjim saobraćajnim nezgodama.
Haotičan dan u saobraćaju: Oboreni biciklisti, udesi na više lokacija, povređen motociklista...
Foto: 021.rs
U 7.42 u je u Partizanskoj kod Super Vera došlo do sudara tri vozila, a na licu mesta je zbrinuto dvoje povređenih putnika.
Potom je u 8.41 u Polgar Andraša kod hotela Šeraton vozač automobila udario biciklistu od 63 godine.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je muškarac zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
U 11.52 sati je u Železničkoj 33 povređen još jedan biciklista (59), pri kontaktu sa automobilom. I on je prevezen na hirurgiju.
 
Na uglu Partizanske i Temerinske je u 11.57 došlo do udesa između tri vozila, a povrede je zadobila sedamdesetogodišnja žena, koja je dobla uput za hirurgiju.
 
U 12.20 na uglu Ulice cara Dušana i Laze Nančića oboren je 27-godišnji motociklista, koji je prevezen u Urgentni centar.
  • Hm

    02.12.2023 08:06
    Hm
    Juce zamalo nisam oborila električni leteci objekat, covek jurio, leteo drumom sigurno 40 km, dok sam ja isparkirla auto, tek krajickom oka sam ga zapazila. Ti trotineti ne mogu manevrisati poput biciklista, nije im mesto na drumu! Apelujem da se uklone sa druma!!!
  • Mile

    02.12.2023 05:57
    Petak
    Petkom haos kao da narod poludi . Previše automobila u gradu i svi negde žure.
  • Djora

    01.12.2023 23:32
    Odavno ne vozim u ovom gradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika