VIDEO Pogledajte kako je kriminalna grupa uhapšena u Novom Sadu

MUP je objavio snimak hapšenja četvorice pripadnika kriminalne grupe, koji su uhapšeni u Novom Sadu zbog više krivičnih dela.
VIDEO Pogledajte kako je kriminalna grupa uhapšena u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Jedno od hapšenja bilo je juče oko 14 sati u Ulici Branka Bajića.
Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivične prijave, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Pogledajte snimak hapšenja.
 
 
Podsetimo, uhapšen je osamnaestogodišnji M. P. zbog sumnje da je učestvovao u pripremi i organizaciji izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, počinjenog na štetu dvadesetdvogodišnjeg Novosađanina, u junu ove godine, navodi novosadska policija.
 
Policija intenzivno traga za M. Đ. (26), koji je, takođe, osumnjičen za učešće u izvršenju ovog, kao i još jednog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, na štetu tridesettrogodišnjeg Novosađanina, u martu prošle godine.
Takođe, uhapšen je osamnaestogodišnji B. P, osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
On se tereti da je organizovao mrežu maloletnih preprodavaca narkotika koji su uhapšeni ranije i procesuirani, u skladu sa zakonom.
Za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija tereti se M. P. (44), u čijem je stanu policija pronašla pištolj i više komada municije.
 
Uhapšen je i L. M. (18), osumnjičen za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti jer je, prilikom hapšenja, nožem napao policijskog službenika.
Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla kokain, amfetamin i marihuanu, kao i znatnu svotu novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
  • Mikiveliki

    05.12.2023 10:21
    Uuu jbt koja akcija
    Kakva akcija za 3grama bravo bravo kako radite sjajno
  • NS

    04.12.2023 13:25
    Transparentno
    Nikola, pismeni ste, vidi se iz teksta, bar Vama ne treba crtati. Osim ako...
  • Aleksej

    04.12.2023 07:17
    Srpska Nepismena Stranka
    Nisu platili reket Stranci... ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika