Žena poginula u nesreći kod Stepanovićeva: Automobilom izletela sa puta u njivu

Žena stara oko 50 godina poginula je jutros oko 8 časova kada je automobil koji je vozila izleteo sa puta kod Stepanovićeva.
Žena poginula u nesreći kod Stepanovićeva: Automobilom izletela sa puta u njivu
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs potvrdila doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić, njihova ekipa je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt žene.
Prema rečima dr Marić, Hitna pomoć je u kolima zatekla ženu bez znakova života, koja je preminula od posledica sudara, i još se radi na utvrđivanju identiteta.
Saobraćajna nesreća se dogodila na putu između Kisača i Stepanovićeva, pre ulaza u Stepanovićevo.
 
Za sada nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće, prilikom moje je vozilo završilo u njivi.
 
Prema navodima svedoka, nastradala je žena stara oko 50 godina.
 
Na ovom delu puta saobraćaj je usporen zbog uviđaja, kao i zbog snežnih padavina, zbog kojih su putevi klizavi.
  • Zemlja čudesa

    09.01.2024 08:39
    Moroni za volanom
    Ni normalne države ne mogu očistiti sneg trenutno, kamoli ova. Neki se ponašaju iracionalno, voze kao da je put suv. Imao sam više puta u životu priliku da me u takvim uslovima vozilo obiđe kao da sam parkiran, i kilometar kasnije ga nađem u jendeku ili njivi.
  • Bane

    08.01.2024 16:45
    @zezate se
    Ljudi jednostavno ne znaju da voze po snegu. Apsurd je očekivati da se sneg rasčisti u roku od 1h na svim putevima. Po snegu možeš voziti brzo , ali ne možeš stati. Vidiš da put nije očišćen, pa samoubistvo je voziti brzo. Mi smo postali razmaženi....
  • Singer

    08.01.2024 16:33
    70+
    Je...a šef im dao 8 01 drugi dan Božića da bude neradan i šta ste očekivali a i taj sneg baš je morao da padne u Januaru???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika