Muškarac povređen u sudaru tri vozila na Telepu

Jedna osoba je povređena u sudaru tri vozila koji se danas popodne dogodio na Telepu.
Muškarac povređen u sudaru tri vozila na Telepu
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa intervenisala je u 15.15 časova zbog sudara tri vozila na uglu ulica Jovana Popovića i Koste Abraševića.
U ovom sudaru je povrede zadobio 63-ogodišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
Takođe, na licu mesta lekari Hitne pomoći su pregledali i muškarca starog 56 godina, ali nije bilo potrebe za hospitalizacijom, već mu je ostavljen uput za Urgentni u slučaju da ima bilo kakve tegobe.

Teme

udes
  • Zeljko Zavodski

    15.01.2024 19:46
    Prosiriti hitno ulice
    Hitno prosiriti sve ulice telepa i adica ,dva auta ne mogu da se mimoidju strasno.
  • Anna

    15.01.2024 08:10
    Nepregledna raskrsnica
    Osim grmlja, uvek su parkirana kola oko perionice. Nekoliko puta smo već reagovali. Ali kod nas stvari ne znaju da se preduprede samo se "sanira šteta".
  • /

    14.01.2024 22:31
    @Telepčanin
    manje srbijanja je resenje za udese na telepu.

    nova moda je da proture prednji deo vozila kada izlaze iz sporedne ulice idiotski sizofreno razmisljajuci da je neko duzan da im da prvenstvo koje nemaju
    ili ti se svesno priljube uz kola bez propisanog odstojanja.

    sve je kriva srbija koja podstice takvo ponasanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika