Određen pritvor osumnjičenima za paljenje automobila predsednika Advokatske komore Vojvodine

A. V. (29) i N. J. (31), koji se sumnjiče da su 4. ja­nu­a­ra na Te­le­pu zapalili auto­mo­bil pred­sed­ni­ka Advo­kat­ske ko­mo­re Voj­vo­di­ne Vla­di­mi­ra Be­ljan­skog, određen je pritvor.
Određen pritvor osumnjičenima za paljenje automobila predsednika Advokatske komore Vojvodine
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, nakon saslušanja u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu, rešenjima sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu pritvor je određen N. J. iz Novog Sada zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka i zbog okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo za koje se sumnjiči.
A. V. iz Novog Sada određen je pritvor zbog sumnje da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo za koje se sumnjiči.
 
Pritvor im je određen do 10. februara. 
Protiv navedenih rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe.
 
Ovaj dvojac je uhapšen 11. januara zbog sumnje da su za­pa­li­li auto­mo­bil, par­ki­ran is­pred ku­će no­vo­sad­skog advo­kata. 
 
Tužilaštvo je navelo da se terete za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
  • iva

    19.01.2024 10:23
    ko to spava
    Policija je uhapsila počinioce paljenja automobila od 4.1.2024, a paljenje automobila 2017.g. još nije došlo na red!!!
    Alooo, ljudi šta se to dešava?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika