FOTO: Novosadska policija uhapsila dilera zbog 1,4 kg marihuane, amfetamina, kokaina...

Novosadska policija zaplenila je oko 1,4 kilograma narkotika i uhapsila B. V. (26) iz okoline Bačke Palanke.
Pregledom vozila osumnjičenog i pretresom stana u kom neprijavljeno boravi, policija je pronašla 800 grama marihuane, 255 grama amfetamina, 119 grama kokaina, 136 grama "ekstazija", 15 grama MDMA, opremu za merenje i pakovanje droge.
B. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Takođe, sumnja se da je on, prethodno, prodao marihuanu i amfetamin dvojici Čuružana, kod kojih je policija pronašla narkotike, pa će protiv njih biti podneta krivična prijava za posedovanje.
  • marko

    18.01.2024 09:42
    10 god
    Svako kod koga se nadje gram bilo cega, odmah na 10 god... a kad izadje posle 10god, ako ponovi delo onda dozivotna... i nema vise drogirane omladine. A u zatvoru ne da lezi nego na farmu, ekonomiju da radi svaki dan puno radno vreme.
  • jelena

    17.01.2024 07:49
    hahaha
    Ta šta kažeš 1,4 gr.marihuane pa ćorka a Jovanica pa žmurka.
  • Poslanik

    16.01.2024 14:29
    dobar savet nije na odmet
    Prosto sam iznenađen i začuđen radom naših organa reda, pošto je opšte poznato da je u B. Palanci, Čurugu, Somboru, Odžacima, Apatinu i više nego bujno. Obratite malo više pažnje na vikendice duž obale Dunava i Bezdana, pogotovu tokom vikenda. Dovoljno je da čujete muziku i već će te biti na potencijalno dobrom tragu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika