Kubanac pretučen u Novom Sadu, traga se za napadačima

Novosadska policija traga za dvojicom muškaraca koji su pretukli državljanina Kube, u noći između subote i nedelje, na stajalištu u centru grada.
Kubanac pretučen u Novom Sadu, traga se za napadačima
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, dvojica mlađih muškaraca je u ranim jutarnjim satima, u nedelju, 11. februara, napala Kubanca koji je bio u pratnji devojke.
Udarili su ga više puta u predelu glave i tela.
 
Kubanski državljanin je primljen u Urgentni centar, gde su mu nakon pregleda konstatovane lakše telesne povrede.
 

Osumnjičeni su u begu, a nakon što budu pronađeni, čeka ih krivična prijava za nasilničko ponašanje.

  • Dana

    13.02.2024 07:15
    Centar
    Svako veče policija da u centru posle 23h da šeta po centru i legitimiše prolaznike. Svi bi se osećali sigurnije i ovi na ulici i u kućama i stanovima, znajući da je na ulici sigurnije.
  • Ivan

    13.02.2024 06:06
    .
    Za PMilaNS i ostale
    Siguran sam da se ovde nije reč i rasizmu, fašizmu i ostalim rasnim i verskim mržnjama. Čak verujem da u Novom Sadu je to toliko retko, da je zanemarljivo da uđe u procenat razloga za nasilni ponašanje! Toliko hiljada stranih radnika je u Novom Sadu, od Turaka, Kineza, Indijaca, pa sad su se ustalili i južno-amerikanci koji čak svojom pojavom odvraćaju neku želju da ih biješ. Ko zna koji je razlog za napad, ali verujem da nije alkohol i rasizam.
  • Ralle

    13.02.2024 00:43
    Zadruge i elite nas poducavajy vrlo uspesno...a ovi sto nam seku Frusku goru ne bi da vade ruke iz meda,koga briga za red i mir,za pozornike...pa jesu li ukinuli recnu policijy jer je uhvatila neke pogresne svercere...nama jos samo Bog moze pomoci..zemljo moja lepa..u pesmama..

    .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika